© Hands on

 

 

 

 

 

Startsida

Behandlingar
-
BodyTalk
- Lymfdränage
- Intuitiv coachning
- Atlantean Healing
- Reiki
- Klassisk svensk massage

Kurser

CD

Kontakt

Startsida - Arnesen

Thomas

En behandling per distans är egentligen inte underligare än ett samtal till en mobiltelefon. När du slår numret kan mobilen, som ska ta emot samtalet, befinna sig var som helst i världen. Signalen hittar fram och du får kontakt med den du söker.

Vid en behandling per distans kan vi använda ett fotografi, av den som ska behandlas, och det fungerar då på ett liknande sätt som telefonnumret gör för mobilen.

Distansbehandling - steg för steg

Före behandlingen

  1. Boka tid mail till Hands on eller 070 - 577 44 29
  2. Skicka ett fotografi (per mail eller brev) där det går att se ansiktet och ögonen. Det spelar ingen roll hur gammalt fotografiet är. Kom ihåg att skicka med uppgifter om ditt namn och adress för administration, samt telefonnummer och/eller mobilnummer, samt mailadress så att vi kan kontakta dig.
  3. Du kan betala behandlingen via Swish i annat fall kommer du få en faktura på 800:- inkl. moms per mail. Om du inte har en mailadress skickas fakturan i brevet med behandlingsanteckningarna.

Under behandlingen

Sitt eller ligg ner och ta det lungt. Det går bra att lyssna på musik, läsa en bok, meditera, sova, filosofera eller ägna dig åt något annat som får dig att slappna av.

Det är vanligt att man känner det som sker i kroppen under behandlingen. Det kan kännas som om områden av kroppen blir varma, kalla, pirrar, sticker, rör på sig, minnen och känslor kan komma upp till ytan på ett mjukt sätt. Det är också vanligt att man känner sig trött, dåsig eller somnar till. Därför kan det vara bra att ställa en klocka på väckning om du har en tid att passa efter behandlingen.

Efter behandlingen

När behandlingen är klar skriver Katharina rent sina behandlingsanteckningar och skickar till dig. Du kan då själv läsa och förstå behandlingen utifrån dina kunskaper om dig och ditt liv, men även kontakta Katharina om du har frågor.

Sommarblommor  Foto: Katharina Arnesen
Foto: Katharina Arnesen