© Hands on

 

 

 

 

Startsida

Behandlingar

Kurser
- Reiki
- Atlantean Healing
- Lär känna kurser
----- lever & gallblåsa
----- hjärta & tunntarm
----- mage & mjälte
----- lungor & tjocktarm
----- njurar & urinblåsa

CD

Kontakt

Startsida - Arnesen

Thomas

Praktisk hjälp för kurskoordinator:

Guide för kurskoordinator, pdf

Kontaktinformation för kurskoordinator, pdf

Kontaktinformation för kurskoordinator, word

Stöd för marknadsföringsaktiviteter, pdf

Stöd för marknadsföringsaktiviteter, word

Amälningsblankett för deltagare, pdf

Anmälningsblankett för deltagare, word

Blankett för inkomster och utgifter, pdf

Blankett för inkomster och utgifter, word

Lista med kursanmälda, pdf

Lista med kursanmälda, word

Kursaffisher

Lär känna dina njurar och din urinblåsa, pdf

Lär känna din lever och din gallblåsa, pdf

Lär känna din mage och din mjälte, pdf

Lär känna ditt hjärta och din tunntarm, pdf

Lär känna dina lungor och din tjocktarm, pdf

 

 

 

Arrangera kurs

Det gläder oss att du vill veta mer om att koordinera en kurs för Katharina Arnesen.

Som kurskoordinator är du en nyckelperson när det gäller deltagarnas upplevelse både före, under och efter kursen. Du är så att säga ansiktet utåt för Katharina. Den här guiden är tänkt som ett stöd för dig så att vi tillsammans ska kunna skapa en riktigt bra upplevelse för alla deltagare, samtidigt som vi undviker onödiga missförstånd mellan oss. Guiden finns även att ladda ner som pdf.

Det finns en del praktiska saker att tänka på, som att boka tidpunkt, lokal och att marknadsföra kursen. Det behöver inte innebära en enorm arbetsbörda, men det kommer alltid innebära en del pyssel.

Du får en ersättning för ditt arbete som är baserat på antalet elever och kostnaden för lokalhyran etc. Ersättningen betalas ut mot faktura. Du får självklart ett kontrakt vilket gör att ingen av oss behöver sväva i oklarhet om vad vi kommit överrens om.

Före kursen

 1. Det första som sker är att du kontaktar Hands on och vi bokar ett lämpligt datum och en lämplig tid.
  x
 2. Leta upp en lämplig lokal för kursen - Hands on vill godkänna eventuell kostnad i förväg. Fundera på hur stor lokalen behöver vara med tanke på hur många du vet/uppskattar kommer delta i kursen.
  x
 3. Skriv ut informationsblad om kursen och sätt upp på lämpliga platser (bibliotek, affärer, anslagstavla på jobbet etc.) eller maila ut information om det. Det finns pdf-filer för nedladdning här bredvid med information om de olika kurser som Hands on arrangerar.
 4. Berätta om att kursen kommer att hållas och informera lokal media om det.
  x
 5. Svara på praktiska frågor om kursen och ta emot kursanmälan från deltagare. Se till att du får all nödvändig information (namn, adress, telefonnummer, mobilnummer, e-post adress, företagsnamn och organisationsnummer om kursen ska faktureras på företaget). Blankett finns här bredvid.
 6. Maila ut information till deltagarna om kursen - kurslokalens adress, hur de kan ta sig dit (vilken buss stannar i närheten, busshållplatsens namn, vilken tunnelbanestation, tågstation, spårvagnshållplats, flygplats, var finns parkeringsmöjlighet), finns det restauranger i närheten, finns det tillgång till kylskåp, spis, mikro för medhavd mat, är det lämpligt att ha med innetofflor, påminn om att ta med penna och block om de vill göra egna anteckningar.
  x
 7. Skicka/maila in deltagarnas kontaktuppgifter till Hands on. Hands on fakturerar deltagarna.
 8. I vissa fall vara behjälplig med att köpa (Hands on betalar mot kvitto) in det som behövs till fikapauserna.

OBS! Hands on måste godkänna alla kostnader i förväg dvs. INNAN du t.ex. bokat kurslokal, bokat annons i en tidning, lämnat beställning till tryckeri etc. Hands on kommer även avsätta en max-summa för eventuellt inköp av fika.

Under kursen

Efter kursen

Du har möjlighet att lära dig en hel del som kurskoordinator, både om dig själv och om den mänskliga naturen. Du får möjlighet att få kontakt med människor du kanske inte mött förut. Dessutom får du en inkomst.

Om du undrar över något när det gäller kurskoordinering kontakta Katharina Arnesen katharina@arnesen.se eller 0705 - 77 44 29. Hon har mobilen avstängd då hon behandlar, undervisar eller sitter i möte.

Gula blommor Foto: Katharina Arnesen
Foto: Katharina Arnesen