© Hands on

 

 

 

 

 

Startsida

Behandlingar
-
BodyTalk
- Lymfdränage
- Intuitiv coachning
- Atlantean Healing

- Reiki
- Reiki historia
- Reiki behandling
- Reiki distansbehandling

- Klassisk svensk massage

CD

Kontakt

Startsida - Arnesen

Thomas

Båt i horisonten  Fotograf: Katharina Arnesen
Foto: Katharina Arnesen

Distansbehandling - steg för steg

Före behandlingen
1. Boka tid för distansbehandling: mail till Hands on eller 070 - 577 44 29

2. Skicka ett fotografi (per e-post eller brev) där terapeuten kan se ansiktet och ögonen (utan solglasögon framför) - det spelar ingen roll hur gammalt fotografiet är. Kom ihåg att skicka med uppgifter om ditt namn och adress för administration, samt telefonnummer och/eller mobilnummer och mailadress, så att Hands on kan kontakta dig om jag av någon anledning behöver ändra tiden vi bokat p.g.a. oförutsedda händelser.

3. Skicka dessutom information du tycker är relevant att veta om inför behandlingen. T.ex. om du ofta har migrän, är mitt i ett tumult av känslor efter en skilsmässa eller en uppsägning, har svårt att sova, ont i ryggen, svårt att minnas detaljer som telefonnummer, rikliga blödningar vid menstruation, svårt att lära dig nya saker, koncentrationssvårigheter. Kort sagt varför du vill ha en behandling och om ditt allmäntillstånd.

4. Du kommer att få en faktura på 650:- inkl. moms per e-post, eller om du inte har en mailadress, per brev.

OBS!
Det går utmärkt att ta en behandling för att underhålla eller stärka sin redan goda hälsa och sitt välfungerande liv.

 

Under behandlingen
Sitt eller ligg ner och ta det lungt. Det går bra att lyssna på musik, läsa en bok, meditera, sova, filosofera eller ägna dig åt något annat som får dig att slappna av.

Det är vanligt att känna det som sker i kroppen under behandlingen. Det kan kännas som om områden av kroppen blir varma, kalla, pirrar, sticker, rör på sig, minnen och känslor kan komma upp till ytan. Det är också vanligt att känna sig trött, dåsig eller somna till. Därför kan det vara bra att ställa en klocka på väckning, om du har en tid att passa efter behandlingen.

 

Efter behandlingen
När behandlingen är klar skriver terapeuten ner en sammanfattning och skickar till dig. Du kan då själv läsa och förstå behandlingen utifrån dina kunskaper om dig och ditt liv, men även kontakta Hands on om du har frågor eller behöver ett klargörande om något i behandlingen.

 

En behandling per distans är egentligen inte underligare än ett samtal till en mobiltelefon. När du slår numret kan mobilen, som ska ta emot samtalet, befinna sig var som helst i världen. Signalen hittar fram och du får kontakt med den du söker.

Vid en behandling per distans kan terapeuten använda sig av ett fotografi, av den som ska behandlas, och det fungerar då på ett liknande sätt som telefonnumret gör för mobilen.

Mer praktisk information under bilden.

"Det vackraste vi kan uppleva är mysteriet. Det är källan till all sann konst och vetenskap."
Albert Einstein