© Hands on

 

 

 

 

 

Startsida

Behandlingar

CD

Kurser

Kontakt

Startsida - Arnesen

Thomas

Namaste CD   Foto: Katharina Arnesen

CD - Namaste

Musik distraherar, gör det lättare att släppa vardagstankarna för att följa melodin istället, vilket underlättar avslappning. Musiken öppnar också upp för kreativitet och upplevelser av subtil karaktär.

En ornitolog, påpekade att fågelkvittret som hördes på CD:n som spelades under hans behandling var en revirstrid och innehöll dessutom fåglar från olika världsdelar. Med tanke på alla de minnen som kan väckas till liv av musik och på hur vår reptilhjärna reagerar instinktivt på varningsläten blev det uppenbart att vi ville använda en CD med musik som inte var förknippad med tidigare minnen och inte innehöll ljud från fåglar eller andra djur.

Thomas Arnesen och John Högman har komponerat och spelat in tolv stycken fem minuter långa musikstycken. De är av skiftande och lugn karaktär. CD:n heter Namaste. Den kan användas för att bidra till en lugn och avstressande atmosfär i hemmet, på arbetsplatsen, på kliniken, vid avslappnings- övningar, meditation och vid behandling. Att alla stycken är 5 minuter långa gör det lätt att hålla reda på hur lång tid som går utan att behöva titta på klockan.

CD:n kostar 150:- inkl. moms + ev. frakt.

Beställ: mail till Hands on

Provlyssning

1. Andra

2. Femte

3. Tionde

4. Elfte

Samtliga stycken heter som sin placering på CD:n för att ge din kreativitet och dina upplevelser av musiken minimal styrning.

Kärleksört Foto: Katharina  Arnesen
Foto: Katharina Arnesen